..On raikas talvisää! Harmi ettei kovin lumiselta kyllä näytä, enkä nyt muutenkaan hirveän talvisen raikkaaksi kutsuis. Toivotaan että aattoa kohti lumitilanne alkaa näyttää paremmalta. Oon totaalisen kyllästyny jo parin edellisen joulun aikana vallanneeseen synkkyys-harmaus-sateus-blaablaa näkymään. Elikkäs jos jotain nyt sais vaatia, niin oooikein runsaslumisen jouluaaton! Semmosella pikku pakkasella.

Täytyy tässä pikkasen miettiä mitä on tullu viime aikoina tehtyä.. Viime viikolla olin ainaski jouluostoksilla Kirsin kanssa. Tai Kirsi oli vai miten se oli vai mitä? En nimittäin löytäny YHTÄÄN LAHJAA. Tai äipälle ja ispälle mulla on jo lahja tiedossa, mutta ootan mun toivottavasti kasvavaa tilin saldotilannetta vielä hetken, ennenku siihen rahkeet riittää. Ei siis juu lahjoja löytyny.. Mutta huomenna lähetään Jonesin kans yhdessä kattelee kaikille jotain. Jos vaikka sitten nappais!

..Aika karua, en oo löytäny Jounillekkaan vielä lahjaa :D Eihän tässä ole vielä lainkaan kiire! Päätin, että torstaina ostan sen. Toivon vaan, että keksisin siihen mennessä jotain kivempaa ku ne, mitä tähän asti oon mietiskelly. Sekin on aika karua, että erehdyin kattomaan joltain palstalta mitä muut ihmiset hankkii tyttö- ja poikaystävilleen.. Ensimmäisien vastauksien joukossa oli että "ota avioero. Suhteessa, jossa ei edes tajua toisen tarpeita tai tiedä mistä toinen on kiinnostunu, ei ole mitään järkeä!" Perään vielä jonkun näkönen saarna siitä kuinka on säälittävää kysellä muilta ihmisiltä moisia. No, täytyy sanoa, että meikäläine elää ainaki pikkasen eri ajatusmaailmassa.. Joten enpä saanu kauheita omantunnontuskia kyllä sen avautumisen lukemisesta. Enkä kyllä saanu niistä muistakaan viesteistä mitään irti.

Taas mä hypin aiheesta aiheeseen, muttah..

Viime perjantaina vietettiin isäukon 43-vuotissynttäreitä! Toisin kun suunnitelmiini kuulu, toimin lähes koko illan lapsenvahtina; olihan siellä talo täynnä aikuisia, mutta miksi, voih miksi juuri netta, oli pakko aina hakea tanssimaan ympyrää ja miksi just netan olkapäät täyty repiä 16 kertaa sijoiltaan sirkustempuilla? Lapsien kanssa on tosi kivaa, mutta voin kyllä tunnustaa saaneeni aikaan aika pitkän ja syvän huokauksen ku kaikki lapset oli lähteny ja Antonki vihdoin meni nukkumaan.. Huuuuuh! :D Korvatkin sai hieman lepoa kaikesta siitä huudon ja pianon soiton aikaansaamasta rasituksesta.. Hehee. En kyllä täysin pistä tätäkään lapsien piikkiin, sillä kyllä ne aikuiset sai välillä paljonkin korkeemmat desibelit aikaseks!

Lauantaina mentiin Tean ja Jounin kans ensin käymään Virpin ja Jounin luona. Virpillä oli myös synttärit. Sieltä Kipa kuskas mut ja Jounin tonne Henkalle ja Tiinalle istumaan iltaa.. Tarpeeks siinä pohjia vedettyämme siirryttiin Bulen nurkkaan ja moikattiin vähän tuttuja. Ku Bule kävi liian ahtaaks, mentiin vielä Mestaan juomaan parit ja puhumaan kaikennäköstä.. Ku Bulessa ei toi juttelupuoli oikein onnistunu. Sieltä vielä mentiin nopeesti Tiinan, Henkan, Manen, Jessen ja Jounin kans Jesselle, josta me sit Jounin kans tilattiin Taxi hakemaan meijät pois! 

Se oli semmonen pikakertaus, nimittäin Jouni just soitti, että se saapuu hakemaan mut iiiihan kohta.. Joten juoksen äkkiä alas, ettei se ihan koko päivää joudu odottelemaan :)

Palailen!