Täällä minä istun - jälleen :) - koulussa!
Kaikki on muuten hyvin, mutta miksi taustalla pitää soida just Anne Mattila?!
En oo muutenkaan ihan varma, että oliko kouluun tulo järkevää, sillä ei olla tehty yhtään mitään.
Antti on opettajana ihan kiva, mutta ku ongelmaks muodostuu lähinnä tää tekemättömyys ja muutenkin vähän erikoislaatuset tunnit. Antsa käveli luokkaan, istu omalle koneelleen, pisti Anne Mattilan soimaan ja siitä lähtien on selannut hmm.. Omia juttujaan?

Ite oon sitten yrittänyt keskittyä lähinnä galtsutteluun ja facebookkailuun kun ei nyt oikein muutakaan tekemistä oo ollu. Nyt sitten siirryin jauhamaan tänne kaikkea erittäin kiinnostavaa.

Huomenna oliskin sitten perjantai!
Huomiseks ei tosin ole minkään näkösiä suunnitelmia eikä varmaan tän päivän aikana kerkeä tulemaankaan, mutta se on pieni murhe. Sen verran tiedän ettei selvinpäin varmaan tuu koko viikonloppua ainakaan vietettyä.. Mutta sen nyt näkee sitten :)

Viime viikonloppu meni aika rauhallisesti, kun perjantaina oli ne hautajaisetkin. Saatettiin pappa haudan lepoon ja mentiin istuskelemaan Tuovolaan kynttilöitten ääreen ja juotiin glögiäkin! Se piristi mieltä ja muistutti lähestyvästä jouluaatosta :) Se on kuitenkin vuoden paras juhla!
Nykyään tosin aattona mieltä hieman painaa alaspäin se, kun muistan etten oo enää 8-vuotias pikku Netta joka oottaa pukkia ikkunan luona ja saa paaaljon lahjoja! ..Eikä myöskään istu enää joulupöydässä lautanen täytettynä pelkällä perunalla pienen nirsoilun takia :)
Nykyään istun sohvalla kattomassa Joulupukin kuumaa linjaa toivoen että olisin soittanu sinne joskus.. Saan sukat lahjaksi.. (Siis tottakai se antamisen ilo on se suurempi ilo hei! :D) ja joulupöydässä nyt on pakko syödä vähän kaikkea!

Tai mitä jos palaan tohon jouluaiheeseen sitten kun se on hieman ajankohtasempi aihe? 8D

Viime lauantaina vietettiin koti-iltaa ja Isabella (serkku Ruotsista) tuli yökyläilemään.. Piti siis olla rauhallisesti jo sen takia, ettei 13-vuotias Belluska ole vielä siinä alkoholi-iässä! Tai sitten oon nykysin ite niin VANHA että haluan elää uskossa ettei kukaan 13-vuotias juo vielä.

Sunnuntaina lähettiin heittämään tätiä ja kahta serkkua, Isabella mukaanlukien siis, Helsinkiin satamaan. Nakitin Jounin kuskin paikalle, koska auton alla ei rouhinu vielä nastat, vaan kesärenkaillahan me sinne jäiseen Hesaan porskutettiin. En sitten uskaltanu tällä hurjan suurella puolen vuoden ajokokemuksella alkaa testaamaan toisten autojen takapuskurien kestävyyttä :)

Ja jälleen asiaan.. Ajettiin moottoritietä ihan niinkun aina ennenkin.. Mutta jostain syystä saatiin päähän kääntyä jostain ihan muualta kun piti. Löydettiin hetken päästä ittemme ESPOOSTA :) Eihän se kaukana Helsingistä oo ei, mutta jopa se tuntuu kaukaselta ku laivan lähtöön on 20 min ja olo on kun kärpäsellä suurkaupungissa. Niinhän siinä kävi että saavutettiin oikea satama joskus 17.07.. Laivan lähtöaikahan oli klo 17.00. JES! Mitäpä siinä sitten muutaku hirveen paineen alasena kuuntelemaan rahasummia jotka reissusta menetettiin.

Täti Liisa sitten lähti kyselemään saako ne lippujen hinnasta mitään takasin päin. Sieltä se tuli terminaalista ulos sitten - ei suinkaan rahan vaan UUSIEN LIPPUJEN kanssa.. Lissu sai uudet liput ilmasiks samana iltana lähtevälle laivalle! Vau! Kuulostaa hienolta! Hyvä! Moneltas laiva lähtee? -Klo 20.15! Hyvä! Kiva! Mistä se muuten lähtee? -Turusta! Hyvä Kiva! Eikun... TURUSTA :OOO

Niin me sitten lähdettiin kaahaamaan Turkua kohti. Oli kivaa kun ei ollut tietonen kerkeääkö lainkaan ja löytääkö taaskaan perille.

Löydettiin! Ja vielä ajoissa! Oli sitten kiva joskus klo 23 aikoihin päästä vihdoin kotiin ja alkaa laskemaan autossa istuttuja tunteja.

Uskon että ens kerralla joku muu saa viedä sukulaiset satamaan. Tai sitten joku saa maksaa navigaattorin autoon.. Kiitos!