Tänään.. On istuttu koulussa ja suunniteltu loppupäivää!

Tänään myös.. heräilin _tosi pirteenä_ taas tossa klo 7.20.

Kaheksalta käppäilin koululle päin ja alotin ankaran opiskelun.. Vai mitä se oli?

Ei oikeen meinannu napata. Jätin verkkokirjottamisen esseenkin tekemättä, vahingossa tosin, sillä eilen nukkumaanmennessä rysähdin taas kertaheitolla todellisuuteen, tajuten etten taaskaan mitään kouluun liittyvää ollu saanu aikaseks.
Noooh, onneks Marjuska on ymmärtäväinen opettaja :)

Koulua ei ollu ko 8-12.. Siltikään en millään meinannu jaksaa sillä penkillä istuskella!
Siellä mä suunnittelin ekat kaks tuntia, että kohta kirjottelen blogia.. Seuraavilla tunneilla, ko se olis ollu mahdollista, niin tehtävänannoksi tulikin oman blogin suunnittelu.. Siis ei pelkkää kirjailua ko kokonaiset nettisivut!
DAMN. Se siitä kirjottelusta sitten.

Eivaan, pitää olla ilonen, että koulupäivät on suhteellisen lyhyitä, eikä nyt muutenkaan vaadita mitenkään liikoja. Usein vaan kyllästyminen on koulupäivän aikana ja sen jälkeenkin niin suuri, että on vaikea keksiä siitä mitään positiivista. Ja ko se jokapäivänen "huvi" on, niin siitäpä aina riittää kerrottavaa!

..Mutta keskiviikko tosiaan, eli viikonloppu alkaa lähestyä!

Ajattelin sinnitellä perjantain mehulinjalla, jospa vaikka kuskiks heittäytyisin. Lauantaina voikin sitten hyvällä omallatunnolla lähteä vähän juhlistamaan taas yhtä selvittyä kouluviikkoa.
Harmi ettei toi tilin saldo mitenkään kauheen häikäsevä ole, eli onnesta pyörtyneitä Nettoja on varmaan turha ootella näkyvän pankkiautomaateilla.
Pitäs hankkia niitä kuuluisia töitä, ettei tarvis siitä rahatilanteestakaan olla huolissaan ja valitella.. Se vaan ei onnistu niin helposti, ko mäkin sen verran laiska olen, ettei noitten koulupäivien jälkeen hirveesti kiinnosta mennä minnekkään kaupan kassan taakse istuskelemaan. Saati sitten viikonloppusin.

Kohtapa pitäs lähteä ajelemaan tonne ispän ja äipän luokse.. Pitäs käydä vähän pappaa moikkailemassa sairaalalla. Siinähän sen ilta varmaan meneekin ihan mukavasti jutellessa :)

Ei muuta ko adios!