Voisiko joku kertoa ystävällisesti minulle, että kuka.. KUKA herää 8 lomaperjantaina? Kuka?! No Netta tietysti. Itseasiassa heräsin ensimmäistä kertaa jo viideltä, kun Jouni teki lähdön töihin. Voin kertoa sen verran, että olin ainakin huomattavasti pirteämpi kun kyseinen työläinen - olisikohan mun siis pitäny paikata sitä tää päivä siellä?

Yritin kovasti saada nukuttua uudestaan.. Pyörihän päässä vaan ajatus "lomaperjantailomaperjantai, mikset nuku?". Sainkin vihdoin nukuttua.. Joskus ennen seittemää? Näin pimeitä unia.

Mun uni loppu niin tyylikkäästi, että jouduin hetken aikaa herätessäni miettimään aikaa, paikkaa ja valuuttaa, sekä että mahdankohan ees elää tai oonko oikeasti hereillä? Unessa tajusin kesken unen, että kaikki on vaan unta.. Joten mulle tuli kamala halu herätä!! Yritin sitten herätä ja luulin heränneenikin - haha lähdin siis ajelemaan Kirsin ja Jounin kanssa (kyydissä oli joku kolmaskin henkilö mutten millään saa päähän kuka se mahto olla) kunnes JÄLLEEN muhun virtasi tunne että nukun vieläkin ja näen siis unta! Kysyin sitten kanssakyytiläisiltä että onko kaikki unta.. Sain vaan kielteisiä vastauksia :( Lopulta hyppäsin Jounin naaman eteen ja tivasin siltä tietoa. Jouni nöyrty lopulta tunnustamaan, että unelmoin edelleen, joten huusin sille että LOPETA TÄÄ UNI SITTEN JOOKO!!11 No lopettihan Jouni sen, heittämällä näkymättömän käsikranaatin ja tekemällä ite jonkunnäkösen räjähdysäänen - samanlaisen mitä ne meijän Antsan kanssa pitää ko leikkii keskenään (Kyllä, Jouni 22 v. leikkii Antonin, 7v. kanssa päivät pitkät:) Good for me! :D) ja mä HERÄSIN! Oikeasti heräsin. Jounin näkymättömään käsikranaattiin.

Joudun tosin vieläkin todistelemaan aina välillä ittelleni etten ole unessa enää. Uni oli loppujen lopuks aika pelottava.. Tai ainakin tunne sen unen jälkeen. Noh mutta.. Toivottavasti kyseisiä unelmointeja ei tapahdu enää.

Sitten herään taas todellisuuteen. Tällä lomalla en ole saanu aikaan mitään. Oon siivonnu ja löhönny ja vahtinu välillä Antonin tekemisiä. Muuta kerrottavaa lomasta ei yksinkertaisesti ole? :O

No jotain pientä ehkä, kuten se että olin tiistaina Kirsin kanssa ottamassa pari olutta ja Jouni toimi kuskina. Pitäiskö lisätä tähän vielä se, että ilta veny kahteen ja Jouni nous viideltä töihin? Ei, eipä se taida olla olennaista :)

Eilen kävin myös ottamassa pari olutta - Kirsin kanssa jälleen? Mikä yllätys! Jouni oli jälleen kuski.. Ilta ei kuitenkaan venyny :) Pidin rajani.. Ehkä se saatto johtua Jounin aikasesta herätyksestä.. Ehkä kaljojen loppumisesta (!) tai ehkä siitä, että tunnin päästä istun tietokonetuolin sijasta parturin tuolissa! Päätin eilen, etten viitti tehdä parturille sitä julmaa tekoa, että antaisin sen katella (tai kuunnella) krapulaista Nettaa. Päätin etten tee sitä myöskään itselleni.

NOOOO, taidan lähteä valmistautumaan parturiin lähtöön. Laitan hiuksen yms... EHEHE!